Petua Mengatasi Sakit Gastrik
Ambil ubi kayu yang masih segar (masih muda). Kupas kulitnya dan cuci dengan bersih. Kemudian, potong ubi kayu itu sepanjang 5 cm. Makan ubi kayu itu sehari 3 potong (1 potong = 5 sm) iaitu pada sebelah pagi, tengahari dan petang. Pada sebelah pagi sebelum makan ubi kayu tersebut, makanlah nasi terlebih dahulu walaupun sedikit. Amalkannya setiap hari sehingga 3 minggu atau 1 bulan.
Ambil ubi kayu yang masih segar (masih muda). Kupas kulitnya dan cuci dengan bersih. Kemudian, potong ubi kayu itu sepanjang 5 cm. Makan ubi kayu itu sehari 3 potong (1 potong = 5 sm) iaitu pada sebelah pagi, tengahari dan petang. Pada sebelah pagi sebelum makan ubi kayu tersebut, makanlah nasi terlebih dahulu walaupun sedikit. Amalkannya setiap hari sehingga 3 minggu atau 1 bulan.
SPONSORED